5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

WiFi video telefoni i zvona s kamerom

Kućni videofon s WiFi-jem omogućuje komunikaciju s posjetiteljima putem mobitela. WiFi zvono s kamerom ispunjava funkciju sigurnosnog uređaja jer je opremljeno detektorom pokreta pa bilježi svaki pokreta ispred ulaza i eventualno šalje push obavijesti na mobitelviše informacija

Što je kućni WiFi videofon?

U osnovi, kućni WiFi videofon je poboljšani portafon koji se spaja na WiFi mrežu i komunicira s mobitelom putem interneta na neograničenoj udaljenosti. 

Obično je opremljen kamerom, gumbom za zvono i, dakako, WiFi modulom. 

WiFi zvono s kamerom može imati svoju vlastitu bateriju ili se napajati iz el. mreže.

Kako radi kućno WiFi zvono s kamerom?

WiFi zvono s kamerom radi slično kao i WiFi bezpečnostní kamery. Dakle, u svakom trenutku se možete spojiti putem mobitela i provjeriti što se događa ispred ulaza. 

Čim posjetitelj pritisne zvono, WiFi videofon odmah šalje obavijest na mobilnu aplikaciju putem koje se može provjeriti o kome se radi, razgovarati s posjetiteljem i upravljati el. bravom.

Važne informacije i parametri WiFi zvona s kamerom

Slijede najvažniji parametri na koje se mora obratiti pažnja prilikom izbora kućnog videofona s WiFi-jem.

Rezolucija

Što je veća rezolucija video zvona, vidi se više detalja. U pravilu je dovoljna full HD rezolucija odnosno 1920x1080px.

Mogućnost upravljanja drugim uređajima

Ne može svako WiFi zvono upravljati el. bravom ili vratima. Ukoliko želite otvarati vrata pomoću videofona, obratite pozornost da zvono ima izlazne kontakte.

Kompatibilnost s unutarnjim zvonom

Praksa pokazuje da unutarnje zvono nije korisno za redovitu upotrebu kada ste kod kuće. Ako videofon nema zvono, potrebno je voditi računa o tome da posjetitelji neće zvoniti kada je mobitel isključen.

Osim WiFi-ja, najbolji videofoni imaju i vlastiti odašiljač (obično 433 MHz) putem kojeg komuniciraju s unutarnjim zvonom. Zahvaljujući tome, zvuk zvona će raditi pouzdano i kada WiFi mreža ne radi.

Način napajanja

U ponudi imamo i WiFi videofone s vlastitom baterijom kao i one koji se napajaju iz el. mreže. Današnja tehnologija niske potrošnje omogućuje da WiFi zvono radi sa svojom baterijom i do nekoliko mjeseci bez punjenja. No, ukoliko imate mogućnost spojiti strujni kabel na video zvono, biti ćete mirni od mijenjanja baterija. 

Najprodavaniji

1. Domofon s kamerom Secutek SPL-111K-1 s RFID čitačem

Domofon s kamerom Secutek SPL-111K-1 s RFID čitačem
Najnovija generacija pametnih video zvona s podrškom dvožilne tehnologije prijenosa. Karakterizira ga dvosmjerna komunikacija, otključavanje el. brave i mnoge druge funkcije.

186,20 €
1 proizvodi
Domofon s kamerom Secutek SPL-111K-1 s RFID čitačem

Domofon s kamerom Secutek SPL-111K-1 s RFID čitačem

Najnovija generacija pametnih video zvona s podrškom dvožilne tehnologije prijenosa. Karakterizira ga dvosmjerna komunikacija, otključavanje el. brav...

1-2 kom na stanju
186,20 €
   

Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Posebne značajke
Načini komunikacije
Načini napajanja
Način ugradnje
Mogućnosti otključavanja
Kut zahvata
170°
170°
0 0 Od do
Proizvođači

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva