5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

VARA LI VAS VAŠ PARTNER?

VARA LI VAS VAŠ PARTNER?

Često se desi da muškarac pored svog braka ima i nekoliko ljubavnica a žena barem jednog ljubavnika. Prema američkim znanstvenicima, to je prirodna činjenica koja proizlazi iz naših genetskih predispozicija. Nevjera nas prati od kada smo bili primati i to je u prirodi sasvim normalno.

Na sreću, stvarni život ne prati istraživanja američkih znanstvenika. No, to ne znači da se nevjera ne može dogoditi vama i utjecati na vaše partnerstvo. 

Znate li kako provjeriti da li vaš partner ili vaša partnerica s vama pošten i iskren?

 

Jednokratni izlet:

Doista se ništa nije desilo? Neplanirani, slučajni "izleti" su posebno teški slučajevi nevjere. Neki ih opisuju kao "beznačajne" iako tome ne odgovara složenost njihova otkrivanja. Partnerov nemar može biti izdajnik. Kod muškarca to su ženska kosa ili ruž na košulji. 

Predviđanje takvih situacija nije jednostavno a ponekad može graničiti s ekstremnom ljubomorom. 

Igrači: Volim te, ali...

Što ako jednokratni izlet preraste u nekakav oblik odnosa paralelno s partnerskim, kod tkz. "igrača"? Pritom mu motiv ne mora biti samo spolni odnos već su tu često i emocije. 

Pred samog nevjernika tada se nameće pitanje hoće li s cijelom aferom izaći na van, sam od sebe. No, neće svi imati hrabrosti za to. Tim više, ako na kocku dolazi imovina ili obitelj? Kako to onda riješiti?

3 simptoma bolesti koja se zove nevjera

Nezrelo ponašanje u stilu "zauvijek sam mlad". Vaš je partner počeo pjevušiti ili ste primijetili odsutne, sanjive poglede? Nosi nove, lijepe stvari? Posvećuje više pažnje svom izgledu?

No, ukazuje li to na nevjeru ili je samo sretan iz nekog drugog razloga?

Tajnoviti mobitel

Pri svakoj telefonskoj zvonjavi, s nelagodom pojuri prema mobitelu. Zatim ostavlja mobitel u ruci u takvom položaju da ni na sekundu nemate pogled na skriveni ekran. 

Vrlo je vjerojatno da skriva da je u kontaktu s nekim za koga ne biste trebali znati. Iako postoji mogućnost da vam priprema iznenađenje za bitnu godišnjicu. Osim toga, nije li zaštita vlastite privatnosti sasvim prirodna?

Ljubavna mašina, ali ne i s vama

Aktivnost partnera izvan vaše spavaće sobe, vrlo će vjerojatno utjecati na njegov ograničeni seksualni apetit za vama. Je li to doista zbog fizičkog ili psihičkog umora, kao što vam govori? Problemi na poslu? Ili je to prirodno stanje u višegodišnjoj vezi?

Dakle, je li nevjera ili ne?

Čak i ako uočite sve gore navedene činjenice, ne možete biti 100% sigurni dok se sve slučajno ne otkrije ili sam partner ne prizna.

Postoje li uopće neke 100% pouzdane metode otkrivanja? Usuđujemo se reći, da s prikladnom špijunskom tehnikom, s gotovo profesionalnom točnošću, da, postoje. 

Prisluškivanje mobitela

Jasno je da je, broj otkrivenih nevjera na način da je netko jednostavno posegnuo za partnerovim mobitelom u prigodnom trenutku, dosegnuo svoj povijesni vrhunac. Stoga će danas, svaki, iole dosjetljivi nevjernik paziti na neprikladne poruke ili listu poziva.

Ipak, mobilni telefon i dalje ostaje najčešće sredstvo na kojem se izražavaju emocije ili dogovaraju sastanci izvan partnerskih odnosa.

Rješenje?

Aplikace Mobilšpión vam jamči pristup informacijama na odabranom mobitelu u realnom vremenu.  Odnosno, prije nego što uspije izbrisati sve diskriminirajuće zapise i počne se praviti da se ništa nije dogodilo. Aplikacija pokazuje sve primljene, poslane pa čak i sastavljene SMS poruke na uređaju, i sve informacije pohranjuje na sigurni server, gdje ostaju i nakon brisanja iz mobitela. Može pratiti sve pozive, i zahvaljujući tome što je spojena s imenikom, pokazat će vam ne samo ime pod kojim je kontakt spremljen već i svu komunikaciju (SMS ili zapise prethodnih poziva)

GPS praćenje lokacije

Partner se opet duže zadržao na poslu? U kupnji? U posjeti najboljeg prijatelja ili prijateljice? Mora hitno putovati negdje dva ili tri puta tjedno...tek tako?

Srećom, danas nije teško saznati gdje se doista nalazi. Aplikace Mobilšpión može pratiti lokaciju. Jednostavna instalacija neće vam oduzeti više od 5 minuta, ali ćete ju morati neprimjetno povezati s odabranim mobitelom.

Još jedna jednostavna opcija za provjeru položaja su GPS trackery - mali uređaji s uloženom SIM karticom, koji u pravilnim intervalima šalju svoju lokaciju i pohranjuju ju na na server, gdje možete jednostavno filtrirati gdje se uređaj nalazio u određeno vrijeme i na određeni datum. Zahvaljujući integriranim magnetima, GPS uređaj za praćenje se može jednostavno postaviti na npr. šasiju automobila.

Nadzor spavaće sobe

Pobjeći kući sa službenog puta i pregledati ormariće? Pogledati ispod kreveta ili prekontrolirati balkon da ne bi tamo bio polugoli ljubavnik koji bježi s odjećom u rukama?

Uvjereni smo da se nevjera u današnje vrijeme, može otkriti na manje dramatične načine. Primjerice, nadziranjem prostora za koji sumnjate da se nevjera događa. 

Stolní hodiny Lawmate se skrytou IP kamerou nudi mogućnost nadziranja spavaće sobe ili neke druge prostorije putem interneta, čak i na vašem Android ili iOS mobilnom telefonu. Omogućuje vam početak snimanje pri detekciji pokreta i snimanje u petlji. 

Ništa nije izgubljeno ni ako je vaša partnerica ili partner malo stidljiviji. Sat ima infracrveno osvjetljenje, zahvaljujući kojemu može snimati i u potpunom mraku. Leća i zvučnik su vrlo dobro maskirani tako da je njihovo otkrivanje, bez skidanja vanjskog poklopca, nemoguće. Stoga će vaša bolja polovica samo moći pohvaliti dobar izbor sata za dom. 

Dakle, ukoliko imate imalo crnih slutnji, ovo bi moglo biti dobro rješenje.

Nastavno na nadzor prostora, mogla bi vam biti korisna kategorija špijunskih skrivenih kamera gdje ćete pronaći niz pametno skrivenih kamera. 

Još nekoliko preporuka

Možete napraviti sljedeće.

Iza zatvorenih vrata možete napraviti snimku partnerovih poziva uz pametno postavljen diktafon s mogućnošću prisluškivanja u stvarnom vremenu.  Uređaj ima svoju SIM karticu a zvukove nakon pozivanja možete slušati izravno na svom mobitelu. Još suptilniji može biti diktafon MQ-U350 ukrytý ve flash disku. Na njemu se visokokvalitetno snimanje pokreće glasovnom aktivacijom i može se snimati na udaljenosti do 10 m. 

Vrijeme snimanja s jednom punjenjem je do 20 sati, a usto, uređaj služi i kao pravi flash disc s kapacitetom od 8 GB. Samo ga ostavite negdje u partnerovom uredu ili mu ga date kada ide na posao. S obzirom da je tamo proveo toliko prekovremenih sati, može i vama ispisati neka papire s njega. U našoj ćete ponudi pronaći i druge špijunske diktafone.

Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva