5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

GPS lokatori za tajno praćenje

GPS lokator vam omogućuje praćenje kretanja odabranog vozila ili osobe. Kvalitetni GPS lokatori vam omogućuju praćenje povijesti kretanja vozila do godinu dana unazada.  U ovom odjeljku ćete pronaći GPS lokatore s mogućnošću magnetskog pričvršćivanja na vanjski dio automobila. 

U našoj ponudi ćete pronaći jedinstvene GPS lokatore koji mogu raditi i do 360 dana s vlastitom baterijom! više informacija

Korištenje GPS lokatora

GPS lokator je vrlo koristan uređaj koji ima različite svrhe korištenja. Dvije glavne namjene korištenja su osiguranje automobila od krađe i praćenje povijesti kretanja automobila provjeravajući je  li on tamo gdje bi trebao biti, bilo da se radi o kontroli zaposlenika ili partnera. Ostali načini korištenja GPS lokatora su:

  • praćenje kontenjera
  • praćenje brodova i plovila 
  • praćenje građevinskih strojeva
  • ostali...

Online praćenje kretanja GPS lokatora

Ako želite pratiti gdje se kreće GPS lokator u stvarnom vremenu, potrebno je da GPS lokator podržava praćenje u online režimu.  Za to je potrebno imati pretplatu na poslužitelj na kojemu će se lokacija prikazivati na karti, a idealno bi bilo odabrati GPS lokator za koji postoji aplikacija za mobitel na kojem se lokacija lako prati. 

Praćenje povijesti kretanja vozila

Za praćenje povijesti kretanja automobila potrebno je da GPS lokator konstantno šalje podatke na poslužitelj na koji se pohranjuju. Za aktivaciju ove funkcije potrebno je u GPS lokator umetnuti SIM karticu s aktiviranim internetom. 

Zahvaljući ovoj funkciji moći ćete pratiti kompletnu povijest kretanja vozila do godine dana unazad. 

GPS lokatori s aplikacijom za pametne telefone

Za najjednostavnije praćenje s lokatorom, u našoj ponudi ćete pronaći GPS lokatore  uz koje se besplatno isporučuje aplikacija za Android/iPhone telefone. Uz aplikaciju nikada nećete morati slati opširene SMS poruke i čekati na odgovor. Jednostavno otvorite aplikaciju na mobitelu i položaj lokatora se odmah aktualizira u bazi karte. U aplikaciji se, s jednom prijavom, možete lako prebacivati između nadzora više lokacijskih jedinica.

Brza instalacija

Mogućnost brzog instaliranja lokatora može biti vrlo važna. Naši lokatori su opremljeni posebnom magnetskom, vodootpornom kutijom ili izravno s unutarnjim magnetom. GPS lokator se može pričvrstiti na šasiju automobila, trup broda, kontenjer ili neki drugi objekt koji se prati. Mnogi naši uređaji za praćenje su vodootporni i prikladni za korištenje u vodi. 

Naši tehničari unaprijed postavljaju GPS lokator 

Kada kupujete GPS lokatora na SPYobchod.cz možete koristi našu uslugu "instaliranje GPS lokatora". Kada naručite ovu uslugu, lokator će vam stići u potpunosti unaprijed postavljen, uključujući SIM karticu s unaperijed plaćenim internetom ili SMS kreditom (ovisno o vrsti kupljenog lokatora). Zatim lokator možete, odmah nakon raspakiravanja iz kutije , postaviti na odabrano mjesto. 

Koliko dugo GPS lokator može raditi

Kapacitet baterije nije najvažnija stvar, Za izdržljivost GPS lokatora, ključno je ima li integrirani senzor pokreta i može li ispravno koristiti stanje mirovanja.

GPS lokator s podrškom za inteligentan način mirovanja, može potrošiti do 100 puta manje energije od onih lokatora koji ih nemaju. To znači da lokator lako može imati 10x manju bateriju i raditi 10x dulje.

Važnost senzora kretanja se smanjuje s povećanjem broja sati koje vozilo dnevno prijeđe.

Najprodavaniji

1. GPS lokator za auto Secutek SGT-209B - izdržljivost do 400 dana

GPS lokator za auto Secutek SGT-209B - izdržljivost do 400 dana
GPS lokator za auto koji se posebno ističe svojom izdržljivošću, osjetljivošću i pouzdanošću. Trajnost do 400 dana - kada radi na SMS.

149,00 €
1 proizvodi
GPS lokator za auto Secutek SGT-209B - izdržljivost do 400 dana

GPS lokator za auto Secutek SGT-209B - izdržljivost do 400 dana

GPS lokator za auto koji se posebno ističe svojom izdržljivošću, osjetljivošću i pouzdanošću. Trajnost do 400 dana - kada radi na SMS.

Více než 10ks skladem
149,00 €
   
Za zahtjevne
preporučujemo

Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Posebne značajke
Načini komunikacije
Izdržljivost baterije
Načini napajanja
Proizvođači

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Nejširší nabídka

Přes 5000 produktů

​Zakázková výroba

Od návrhu po realizaci

Diskrétní doručení

Bez údajů o eshopu

​Specialista v oboru

Více než 5 let v oboru