5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

GPS lokatori za pse i druge životinje

GPS lokator za životinje obično se postavlja u ogrlicu. Važan parametar je mala veličina i težina tako da nošenje ni na koji način ne smeta vašem ljubimcu. 

GPS lokator se može koristiti za određivanje trenutne pozicije vašeg psa već i za mapiranje cjelokupnog kretanja. više informacija

Zašto kupiti GPS ogrlicu za psa?

Ogrlica za praćenje je dobrodošla pomoć za svakog uzgajivača psa čiji se pas voli udaljiti od kuće. GPS ogrlica omogućuje precizno lociranje psa, mačke ili drugog kućnog ljubimca. Osim praćenja trenutne pozicije moguće je i prikupljanje podataka o kompletnom kretanju životinje.

Kako pratiti GPS podatke za pse?

GPS podaci se mogu dobiti na dva načina. Prva opcija je putem SMS poruke koju GPS lokator za psa može poslati na zahtjev ili automatsku (npr. pri napuštanju unaprijed postavljene zone).

Druga opcija je prećenje kretanja na web sučelju ili na smartphone aplikaciji gdje je moguće pratiti kretanje psa u stvarnom vremenu i prikazati povijest kretanja. 

Koliko košta GPS lokator za pse?

Za potpuni rad GPS lokatora za pse potrebno je umetnuti SIM karticu s podatkovnom tarifom. Sasvim dovoljna tarifa za prijenos podataka je može se pronaći za oko 30 CZK mjesečno. Drugi trošak je rad web poslužitelja na kojem je moguće online pratiti kretanje i čuvati povijest. Rad web poslužitelja prema odabranoj GPS ogrlici je otprilike 500 - 1000 Kč / godišnje. 

Nisu pronađeni odgovarajući proizvodi.



Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Nejoblíbenější

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva