5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Mikro slušalice za tajnu komunikaciju

Nevidljiva slušalica ili mikroslušalica pogodna je za zaštitare, detektive ali i za studente. Mikro slušalica ima samo nekoliko milimetara i po umetanju se stapa u ušni kanal. Bežična slušalica za skrivenu komunikaciju uparuje se s mobitelom ili izravno na voki-toki. više informacija

Korištenje slušalica

Zaboravite na kopiranje i šalabahtere, a testove riješite uz pomoć mikroslušalica! Zahvaljujući slušalici, kolega s druge strane telefona vam može sigurni izdiktirati cijeli test bez riskiranja otkrivanja šalabahtera. 

Mikroslušalica za skrivenu komunikaciju ima svega nekoliko milimetara i nudimo je u više varijanti kako bi mogli odabrati upravo onu nevidljivu slušalicu koja vam najviše odgovara. Osim tijekom studiranja, mikro slušalica može pomoći pri prezentacijama, debatama i u ostalim situacijama. 

Kako mikro slušalica rada

Mikro slušalica ili nevidljiva slušalica radi na istom principu kao i klasična hands-free slušalica samo je cijela bežična i manjih dimenzija tako da se u potpunosti gubi u uhu. Nevidljivu slušalicu je potrebno nadopuniti odabranim dodacima koji osiguravaju prijenos zvuka s mobitela ili voki-tokija.

Na što treba paziti kada se koristi mikro slušalica

Prilikom korištenja slušalica, nužno je paziti na ušnu higijenu. S obzirom da je nevidljiva slušalica uistinu minijaturna, njezin je zvučnik relativno sklon začepljenju. Dovoljno je malo prljavštine da bi čujnost mikro slušalice bila značajno narušena. 

Ako čujete zvižduk u slušalici, znači da se baterija bliži kraju i da ju je potrebno zamijeniti. Prilikom nabavke preporučamo i kupnju baterija za mikro slušalice  na zalihama...

Kako spojiti mikro slušalicu s telefonom

Nevidljiva slušalica može se spojiti na mobitel pomoću indukcijske petlje, koja se može povezati na telefon spajanjem kabela na ulaz za slušalice (u toj varijanti mikro slušalicu možete spojiti i na mp3 player) a druga varijanta je povezivanje mikro slušalice pomoću bluetooth indukcijske petlje. 

Ako ne želite imati indukcijsku petlju oko vrata, slušalicu je moguće spojiti preko bluetooth odašiljača skrivenog u satu, naočalama ili olovci.

Nisu pronađeni odgovarajući proizvodi.Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Nejoblíbenější

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Nejširší nabídka

Přes 5000 produktů

​Zakázková výroba

Od návrhu po realizaci

Diskrétní doručení

Bez údajů o eshopu

​Specialista v oboru

Více než 5 let v oboru