5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Sigurnosni sustavi

Sigurnosni sustavi Sigurnosni sustavi se sastoje od glavne jedinice i određenog broja senzora. Senzori mogu komunicirati s glavnom jedinicom putem kabela ili bežično. 

U našoj ponudi ćete pronaći uglavnom bežične sigurnosne sustave čija je instalacija veoma jednostavna i nema potrebe zvati specijaliziranu tvrtku. više informacija

Bežični sigurnosni sustavi

Bežični sigurnosni sustavi imaju čitav niz prednosti te su idealana izbor za većinu korisnika. Bežični alarm ne zahtjeva nikakvo ožičenje. Pojedinačni senzori imaju vlastitu bateriju s kojom traju 6-8 mjeseci u radu i bežično su spojeni na glavnu jedinicu. Sve što trebate učiniti je pričvrstiti senzore na tražena mjesta i instalacija je završena.

Uparivanje senzora s glavnom jedinicom

Da bi sigurnosni sustav ispravno radio, potrebno je prije instalacije upariti pojedinačne senzore s glavnom jedinicom. To je, također, vrlo jednostavno. Sve što je potrebno učiniti je odabrati "LEAR SENSOR" u izborniku glavne jedinice i zatim na nju priključiti traženi senzor. Unutar nekoliko sekundi, glavna jedinica će potvrditi uparivanje na zaslonu.

Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Nejoblíbenější

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva