5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Problemi s (ne)povjerenjem

Jako se teško nositi s osjećajem da nekome ne možete vjerovati. Čovjek često ima osjećaj da nešto nije u redu ali nema dokaze da je to doista tako. U takvoj situaciji može pomoći špijunska tehnologija koja će brzo utvrditi pravu situaciju i pribaviti dokaze. 

Pravovremena upotreba špijunske tehnologije, uštedjeti će vam, ne samo živce, već i značajna financijska sredstva. 

Pogledajmo nekoliko situacija u kojima je, povjerenje, često stavljeno na kušnju. 

Ugradnja skrivene kamere

Sumnjate li da se u vašem domu, uredu ili na nekom drugom mjestu, tijekom vaše odsutnosti, događa nešto sumnjivo, najjednostavnije rješenje je ugradnja skrivenih kamera. 

Dobro može poslužiti, primjerice, stolni hodiny s kamerou, koji su odlično kamuflirani, i zahvaljujući stalnom napajanju iz mreže, može snimati na neodređeno vrijeme. 

Ukoliko je u prostoriji mračno ili tamno, rješenje je  minikamery s nočním viděním

Ako si ne možete priuštiti dodavanje novog predmeta u prostor, idealno rješenje bi bilo kamerový modul s objektivom manjim od 1 mm, koja se vrlo lako može prikriti u prostoriji ili možete koristiti našu uslugu profesionální kamufláže skryté kamery na míru.

Nije nužno sve vidjeti svojim očima

Često je samo zvukovni zapis dovoljan za otkrivanje i dokazivanje neprimjerenog ponašanja. Prednost je što diktafoni imaju minijaturne dimenzije i za razliku od kamera, ne moraju biti na vidljivom mjestu. Stoga je njihovo korištenje puno jednostavnije i sigurnije za korištenje od ugradnje skrivene kamere. 

Minidiktafon možete postaviti ispod kreveta, iza ormara, pod stol pa čak i uladicu. Preporučljivo je koristiti diktafon s detekcijom glasa što će značajno smanjiti vrijeme potrebno za pregledavanje snimke.

Odlično će vam poslužiti primjerice mini diktafon  UR225-135, koji je debljine samo 3.5mm i s jednim punjenjem radi do 225 dana!

Vrlo dobro rješenje je proizvod naše proizvodnje diktafon se vzdáleným odposlechem, koji ispunjava dvije funkcije. Čim detektira glas,  odmah počinje snimati i istovremeno poziva vaš telefon. Ne samo da ćete imati snimku nego ćete i čuti što se događa, u prostoru u kojem je postavljen,  u realnom vremenu.

Ovdje možete pogledati sve  diktafony s aktivací hlasem iz naše ponude.

GPS lokator za praćenje kretanja

Želite li provjeriti kreće li se osoba od vašeg interesa, doista tamo gdje i govori, odgovor će vam dati GPS lokator. 

Lokator se može pričvrstiti na, primjerice, podvozje automobila, snažnim magnetima i tada će mapirati njegovo kretanje. Ne samo da ćete znati trenutnu lokaciju nego i cijeli prijeđeni put kojeg možete filtrirati po danu i vremenu. 

Najpopularniji sledovací zařízení su GPS trackeri za aute s izdržljivom baterijom i integriranim magnetima. 

Najpopularniji GPS lokatori za otkrivanje nevjere

Prisluškivanje mobitela

Još jedan način za raščiščavanje stvari je korištenje aplikacije za  odposlech mobilu. Primjerice, aplikacija MobilŠpion omogućuje praćenje kretanja, SMS poruka, poziva i ostale komunikacije s mobitela na koji je instalirana. 

Aplikacija se za nekoliko minuta učita na mobitel koji želite pratiti i zatim nastavlja raditi u pozadini prikupljajući podatke. 

Međutim, zbog sve veće pažnje usmjerene na sigurnosni aspekt kod telefona, aplikacija za prisluškivanje pouzdano radi na sve manjem broju mobitela. Iz tog razloga nudimo mogućnost  vyzkoušet si aplikaci MobilŠpion zdarma

Izjava o odricanju odgovornosti

U tekstu iznad navedeni su primjeri tehničkih pomagala koji mogu pomoći kod problema s nepovjerenjem. Isključiva je odgovornost na korisniku da osigura korištenje istih u skladu sa zakonom. Nikome ne savjetujemo da tehnička sredstva koristi suprotno zakonu. 

Nepošteno osoblje u restoranu ili baru

Mnogi vlasnici restorana, barova i casina se suočavaju s ovim problemom. Neki djelatnici već na početku rada imaju loše namjere. No, češći je slučaj da djelatnici nemaju loše namjere u početku, no kasnije kada shvate kako sustav funkcionira i nađu mu neke mane, koriste ih za pljačku i priliku za vlastito bogaćenje. Ne kaže se bez razloga da prilika čini lopova.

Točenje svog pića

Apsolutni je klasik kada konobar donese i toči svoje piće, i naplaćeni novac si stavlja u džep.  Račune uopće  ne nosi gostima ili im govori da je zabunom naplatio drugom stolu. 

Točenje pića bez računa

Misli se na situaciju kada konobar daje točena pića i naplaćuje bez računa te zarađeni novac uzima direktno sebi bez da bi u blagajni bio manjak ili nešto nedostajalo. 

Uzimanje namirnica sebi

Kada sve porcije hrane nisu točno izvagane, postoji prostor za uzimanje i odnošenje, opravdavajući se da je potrošeno u kuhanju. 

Je li vam se svidio ovaj članak?
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva