5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Prisluškivanje mobitela

Prisluškivanje mobitela Prisluškivanje će vam pomoći da lako i učinkovito pronađete informacije koje trebate znati. Uređaji za prisluškivanje mobitela su diskretni i pouzdani. Naše aplikacije za prisluškivanje mobitela kompatibilne su s gotovo svim mobitelima.

  više informacija

Razlozi za prisluškivanje mobitela

Prisluškivanje mobitela će vam pomoći da lako i učinkovito dobijete informacije koje su vam potrebne. Pomaže u razotkrivanju nevjere i pazi da zaposlenici ne obavljaju poslove "sa strane". Prisluškivanje mobitela mogu koristiti i brižni roditelji da bi se pobrinuli kako se njihovo djete ne druži s pogrešnim ljudima.

Kako radi program za prisluškivanje mobitela?

Kako bi mogli prisluškivati telefon, prisluškivač je nužno fizički staviti na uređaj pa je potrebno doći u posjed telefona bar na nekoliko trenutaka. Čim se aplikacija za prisluškivanje preuzme na telefon, svime se može upravljati na daljinu pomoću SMS naredbi ili internetskog računa. Prisluškivanje mobitela je u potpunosti prikriveno i ni na koji način ne utječe na njegov rad. Program za prisluškivanje postupno prikuplja odabrane podatke i potom ih šalje na e-mail ili na postavljeni sigurnosni račun. Uvjet za ispravno funkcioniranje prisluškivanja je postojeća aktivna podatkovna veza na odabranom telefonu.

Dodatne usluge za mobilno prisluškivanje

Ukoliko ne želite instalirati program za prisluškivanje, možete ga dostaviti nama i mi ćemo tu učiniti za vas, a instalacija uključuje i detaljnu obuku korisnika prisluškivanja.

Planirate li kupiti novi mobitel u koji ćete ugraditi telefonsko prisluškivanje, možemo vam dogovoriti mobitel i isporučiti novi s prisluškivačem. 

Kompatibilni telefoni za prisluškivanje

Općenito govoreći, aplikacije za praćenje dobro rade na Samsung telefonima. Naprotiv, Huawei telefoni su vrlo problematični.

Nisu pronađeni odgovarajući proizvodi.



Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Nejoblíbenější

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva