5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Jak poznat nevěru

Kako prepoznati nevjeru?

U dobu moderne tehnologije, postoji mnogo jednostavnih načina kako jednostavno saznati vara li vas partner. Ovdje ćemo vas upoznati s nekoliko najučinkovitijih. 

Instalacija skrivene kamere

Ukoliko sumnjate da netko dolazi u vaš dok dok vas nema jer ste primjerice na poslovnom putu, najjednostavniji način da to razotkrijete je da u spavaću sobu postavite skrivenu kameru ili audio snimač. 

Odlično može poslužiti stolni  hodiny s kamerou, koji su savršeno kamuflirani i zahvaljujući stalnom napajanju iz mreže, mogu neograničeno dugo snimati.

Ako ne želite riskirati s dodavanjem novog predmeta u sobu, onda bi za vas savršeno rješenje bila kamerový modul s objektivom manjim od 1 mm koji se vrlo lako može sakriti u sobi.

Praktična može biti i  minikamery s nočním viděním

Upotreba diskretnog mini diktafona

Drugi način da provjerite vara li vas suprug ili supruga je korištenjem diskretnog diktafona. Prednost je što su diktafoni minijaturnih dimenzija i, za razliku od kamere, ne moraju biti na vidljivom mjestu. 

Mini diktafon možete postaviti ispod kreveta, iza ormara ili čak i u ladicu. Preporučljivo je koristiti diktafon s detekcijom zvuka što će značajno smanjiti vrijeme pregledavanja snimke.

Odlično će vam poslužiti primjerice mini diktafon UR225-135, debljine samo 3.5 mm, a  koji može raditi 225 dana s jednim punjenjem. 

Ovdje možete pogledati sve diktafony s aktivací hlasem iz naše ponude!

GPS lokator za praćenje kretanja

Ako se prevara ne događa u vašem domu, biti će je nešto teže otkriti. Za praćenje kretanja vašeg partnera, može se koristiti GPS lokator, koji se jednostavno smjesti u vozilu pomoću magneta na primjerice podvozje. GPS lokator tada vam omogućuje praćenje trenutne pozicije vozila, a čak može prikazati i cijelu rutu koju je vozilo prešlo na odabrani dan. 

Među najpopularnijim sledovací zařízení je GPS tracker za auto s izdržljivom baterijom i integriranim magnetom. Pomoću GPS lokatora jednostavno i brzo možete provjeriti govori li vaš partner istinu kada vam kaže da je morao ostati dulje na poslu.

 

Najpopularniji GPS lokatori za otkrivanje nevjere

Prisluškivanje mobitela

Još jedan načina za razotkrivanje nevjere je korištenjem aplikacije za odposlech mobilu. Primjerice, aplikacija MobilŠpion omogućava praćenje kretanja, SMS-ova, poziva i ostale komunikacije na odabranom telefonu.

Aplikacija se učitava u odabrani mobitel kroz nekoliko minuta, a zatim nastavlja raditi u pozadini i prikupljati podatke.

Osobna odgovornost

Ovdje su navedeni prikladna tehnička sredstva koja moguću pomoći pri otkrivanju nevjere. Isključivo je na korisnicima da ih koriste primjereno i u skladu sa zakonom. 

Je li vam se svidio ovaj članak?
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva