5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Kako pratiti dječju aktivnost na računalu?

Sve što trebate znati o mogućnostima praćenja dječje aktivnosti na računalu

Kako pratiti dječju aktivnost na računalu?

Danas, kada je gotov svako računalo povezano s internetom, na vaše dijete vrebaju razne opasnosti poput internetskog nasilja ili pedofila. Ako vaše dijete prolazi kroz teško razdoblje, može biti sklono uključivanju u problematične grupe, uzimanju droge i druga rizična ponašanja. Ako pratite što dijete radi na računalu, možete se na vrijeme uključiti i prekinuti te aktivnosti.

1. Program za nadzor računala

Program za nadzor računala trebate samo jednom instalirati na računalo i on će se automatski aktivirati svaki put pri pokretanju računala. Podrazumijeva se da program na računalu radi, u potpunosti, skriven. Zahvaljujući programu za nadziranje, imati ćete savršeni pregled aktivnosti vašeg djeteta na računalu. 

o

2. Chat Stick za nadzor chat programa

Chat Stick je vrlo jednostavan i učinkovit alat za nadzor chat programa. Dovoljno ga je priključiti u svoje računalo i pokrenuti. Specijalizirani flash disc Chat Stick, potom će, skenirati cijelo računalo i izvući sve razgovore iz najčešće korištenih chat programa kao što je Skype, ICQ, Trillian, Miranda, MSN, Hello ili Yahoo!. Chat Stick se može koristiti više puta i na različitim računalima i notebookovima. Zahvaljujući Chat Sticku imati ćete jasan pregled s kim se i o čemu dopisuje vaše dijete. Nadalje, lako i brzo ćete moći otkriti rizičnu komunikaciju i intervenirati. 

o

3. Keylogger - praćenje napisanog na tipkovnici

Keylogger je je jednostavan uređaj, koji kada je spojen između tipkovnice i računala, počinje pamtiti sve što se piše na tipkovnici. Prednost keyvloggera je što ih antivirusni program ne otkriva jednostavno i njihova instalacija traje samo nekoliko sekundi. Keyvlogger je dovoljno spojiti između tipkovnice i računala i instalacija je gotova. Zabilježeni podaci s keyloggera mogu se pregledati na računalu na kojem je i instaliran ili se mogu poslati e-mailom. Napredniji bilježe što je napisano na tipkovnici određenog datuma i u određeno vrijeme. 

o
Je li vam se svidio ovaj članak?

Rasprava

Tema još nije komentirana.

Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u raspravi.

Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva