5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Kako jednostavno i pouzdano ostaviti ključeve?

06.01.2021 Članci
Predaja ključeva između posjetitelja koji odlaze i onih koji dolaze ili između gostiju i iznajmljivača soba i apartmana, može se odvijati na više načina. U smještajnim objektima koji imaju stalnu 24h recepciju, fizičko preuzimanje ključeva još će neko vrijeme biti prvi izbor. No, sve više ljudi tijekom svojih putovanja odabire privatni smještaj. Iako to nije baš uvijek tako. Primjerice, u kongresnom turizmu, mala je vjerojatnost da će hotelski lanci brinuti oko značajnog odljeva gostiju prema alternativnim oblicima hotelskih usluga i brzorastućeg trenda zajedničkog stanovanja.

Fenomen AirBnB-a

S druge strane, službe odnosno moderne platforme poput AirBnB-a, već neko vrijeme nisu zanemariv tržišni segment smještajnih usluga kod studentata, backpackera i ostalih putnika željnih novih avantura i  putovanja. O tome svjedoče ne samo brojke već i promjena pristupa od strane političara, vlasti i konvencionalnih iznajmljivača kao što su hoteli, hosteli i druge smještajne, turističke jedinice.

Prije nekoliko godina, mnogi su olako napuštali AirBnB i CouchSurfing (usput, oni postoje više od 15 godine, dakle 6 godina dulje od trenutno popularnog AirBnB-a), a sada su česta i popularna tema predizbornih kampanja, gospodarskih konferecija i svakodnevnih razgovora prosječnih ljudi. Kako i pod kojim uvjetima trebaju poslovati tradicionalne službe i moderne platforme, a da svi budu zadovoljni, zasada ostavimo po strani. Ovdje se time nećemo baviti :-)

Ključevi ispod otirača? Srećom, postoje bolja rješenja.

Ako se suočite s problemom sigurne, pouzdane i jednostave predaje ključeva, u slučaju najma sobe ili apartmane preko navedenog AirBnb-a ili nečega drugog- ponuditi ćemo vam elegantno i povoljno rješenje. Riječ je o tkz. sefovima za ključeve, koje se još naziva i "keybox" ili "lockbox". Ključeve ispod otirača i slične ideje, ne treba u potpunosti zaboraviti ali danas postoje profesionalnije mogućnosti za pohranu i sigurnu primopredaju ključeva. Sefovi za ključeve ekonomičnija su varijanata trezorima ali će isto tako dobro poslužiti svrsi. A kako konkretno izgledaju i funkcioniraju sefovi za ključeve?

Viseći keybox s lokotom

U slučaju sigurne predaje ključeva kod kratkotrajnog najma sobe i apartmana, odlično rješenje je keybox. Vrlo je popularan zbog jednostavnog postavljanja na ručku ili ogradu. Praktično je i to što se može koristiti na dva načina- nastavak za lokot se može lako skinuti i tada može služiti kao sef pričvrščen na zid ili drugu površinu. Koliko je praktično njegovo otključavanje i zaključvanje? Izuzetno. Keybox ima brojčanik koji ga otvara nakon unosa šesteroznamenkastog koda. Za unos novog koda, odgovarajuća poluga se lagano pomakne u drugi položaj (B), unese se kod i poluga se vrati u početni položaj (A).

Master Lock lokot

Za potrebe sigurnog pohranjivanja i predaje ključeva između gostiju koji koriste kratkotrajni najam, dobro će poslužiti specijalni Master Lock 5400D, koji kao da je napravljen po mjeri gostiju AirBnb-a i ostalih putnika. Lokot sa sefom izrađen je u robusnom metalnom dizajnu s idealnim dimenzijama samo za nekoliko ključeva (30 x 22 x 70 mm),i slično prethodno predstavljenom modelu, otvara se pomoću četveroznamenkastog brojčanog koda. S ovim novitetom, predaja ključeva od sobe ili njihovo pohranjivanje, postaje praktično i jednostavno. 

Nové produkty

Novinky ze SPYobchodu

Novi vrhunski proizvodi
Novi vrhunski proizvodi

Dnes vyzdvihujeme jsme vybrali absolutně špičkovou fotopast, nabíječku do auta s GPS a miniaturní diktafon. 

Letní novinky
Letní novinky

Dnes vyzdvihujeme skutečně mikrodiktafony, FullHD kamery na ruce a kompletní sortiment přenosných vysílaček Baofeng. 

Je li vam se svidio ovaj članak?
Auto kamere hvataju cestovne "pirate" Auto kamere hvataju cestovne "pirate" Skrivena tehnika kao učinkovito sredstvo protiv podmićivanja Skrivena tehnika kao učinkovito sredstvo protiv podmićivanja

Rasprava

Tema još nije komentirana.

Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u raspravi.

Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva