5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Čuvanje svojih dragocijenosti u hotelima

10.11.2020 Savjeti za rješavanje konkretnih situacija
Često ste odsutni od kuće? Putovanje je mnogima draga i uzbudljiva aktivnost. Dijelu ljudi priroda posla uključuje kraća i duža putovanja te boravak i spavanje u hotelima i drugim smještajnim objektima. Nekim ljudima je to nužno zlo, dok je to ostalima zanimljiva promjena, ali ima i onih koji toliko vremena provode na putu da to gotovo više ni ne primjećuju  spavaju li u svojoj postelji ili hotelskom krevetu. No, jeste li razmišljali o tome što se događa u vašem smještaju dok ga napustite? Mnogo je objavljenih snimaka i videa sa špijunskih kamera  koje svjedoče o tome da ni u hotelima visoke kategorije i respektabilnog ugleda, ne možemo biti sigurni da ništa neće biti izgubljeno ili privatnost narušena. 

U SAD-u je postala uobičajena praksa da se gosti hotela ne oslanjaju samo na poštenje osoblja, kod zaštite svoje imovine i privatnosti, već koriste osiguranje i proizvode špijunske tehnologije. U slučajevima kada se krađa dragocijenosti ne dogodi od strane spremačica, čistačica ili drugog osoblja, ostaje neugodna činjenica da vam je netko prekapao po osobnim stvarima.

Treba dodati da se ovaj problem ne odnosi samo na hotele, motele, apartmane i ostale smještajne objekte. Ovakve neugodne i nepoštene situacije mogu se dogoditi i u kućnom okruženju od znatiželjnih radnika primjerice od čistača, dadilja i sl. 

Srećom, postoje mnoga elegantna i zgodna tehnička rješenja zahvaljujuči kojima nepošteni postupci hotelskih ili kućnih zaposlenika neće ostati neotkriveni. Koji su to konkretni proizvodi iz naše ponude posebno prikladni za ove situacije?

Prikladan model je primjerice Bluetooth zvučnik LawMate (model PV-BT10i) sa skrivenom wi-fi kamerom. Ova kamera je malih dimenzija ali izvrsnih parametara - snima u full HD rezoluciji sa širokim kutom gledanja i brzinom od 30 sličica u sekundi. Osim toga, savšeno je skrivena i ne izaziva ni najmanju sumnju. Putem posebne aplikacije moguće je pratiti prijenos uživo, snimati fotografije, mijenjati režim snimanja ili kontrolirati zvuk.

Sljedeća dobra opcija je širokokutna priključna stanica s wifi kamerom. Također, u ovom slučaju dobro skrivena kamera može snimati video zapise u full HD rezoluciji. Kao i kod prethodnog modela, i ovdje možete jednostavno i kontinuirano pratiti što se događa u hotelskoj sobi tijekom vaše odsutnosti putem tableta, notebooka ili pametnog telefona spojenog na wifi. Priključna stanica za široki zaslon dostupna je u verziji za OS Android kao i za iOS. Vjerojatno najveća praktična prednost je što se uređaj može jednostavno priključiti u struju bez da izaziva sumnju u sobi ili apartmanu.

Prednost mini IR kamere Zetta (model ZIR32, 720 p) je osim vrhunskih parametara i jednostavno korištenje. Ukratko, samo ga se postavi na odabrano mjesto, uključi i s obzirom na iznimno široki kut gledanja (160 °) možete biti sigurni da će svaki pokušaj diranja po stvarima ili otuđivanja, biti zabilježen. Model je prilično popularan i zbog duge izdržljivosti svoje baterije koja može izdržati i do 20 sati neprekidnog snimanja. Korisne su i funkcije noćnog vida na udaljenosti do 5 m kao i detekcija pokreta. 

 

Vrijedna pažnje je i Secutron UltraLife VOX kamera u power banku. Zašto je posebna? Ovo je jedina špijunska kamera džepne veličine s vijekom trajanja od nekoliko tjedana (u ekstremnim slučajevima do 25 dana). Može snimati u HD kavliteti pri čemu korištenje nije uopće teško. Za snimanje zvuka ima ugrađen mikrofon. Vanjska svjetilljka sa špijunskom kamerom se može nositi klasično obješena na ključeve i po potrbi odložiti na prigodno mjesto te tako nadzirati prostor. Primjerice hotelsku sobu. Power bank je funkcionalnog i klasičnog izgleda što, opet, neće izazvati nikavu sumnju.

Nové produkty

Nejnovější články z poradny

Novinky ze SPYobchodu

Novi vrhunski proizvodi
Novi vrhunski proizvodi

Dnes vyzdvihujeme jsme vybrali absolutně špičkovou fotopast, nabíječku do auta s GPS a miniaturní diktafon. 

Letní novinky
Letní novinky

Dnes vyzdvihujeme skutečně mikrodiktafony, FullHD kamery na ruce a kompletní sortiment přenosných vysílaček Baofeng. 

Je li vam se svidio ovaj članak?
Kako osigurati ulazni prostor od vandalizma? Kako osigurati ulazni prostor od vandalizma? Neprimjereno ponašanje policije? Pomoći će vam špijunska tehnika! Neprimjereno ponašanje policije? Pomoći će vam špijunska tehnika!

Rasprava

Tema još nije komentirana.

Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u raspravi.

Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva