5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

Prisluškivanje na daljinu

Daljinski prisluškivači se koristi za prisluškivanje prostora kod kojega nemate pristup za postavljanje npr. GSM bube. U našoj ponudi ćete pronaći parabolične daljinske prisluškivače od osnovnh do vrlo profesionalnih. Visokokvalitetni daljinski prisluškivači omogućuju slušanja zvukova na udaljenosti do stotinu metara. više informacija

Dálkový odposlech pomocí paraboly

Parabolický odposlech je vybaven mikrofonem a sluchátky. Parabolu stačí namířit na místo, které chcete odposlouchávat a ona mnohonásobně zesílí zachycené zvuky, které následně přenese do sluchátek. Parabolický dálkový odposlech není možné použít, pokud nemáte přímý výhled na odposlouchávaný objekt. Není možné poslouchat skrz zdi, či okna. V tomto ohledu vám pomůže spíše odposlech přes zeď. Dálkový odposlech je možné použít na vzdálenost až 400 metrů.

Kako koristiti daljinske prisluškivače

Stavite slušalice i usmjerite prisluškivač u smjeru u kojem želite slušati. Ako želite imati i snimku prisluškivanja, samo spojite uređaj za snimanje na prisluškivač. 

Koliko dugo će izdržati daljinski prisluškivač

Uređaj za daljinski nadzor u neprekidnom radu traje 10-15 sati na jednoj bateriji. Ukoliko se baterija u prsluškivaču isprazni, dovoljno ju je napuniti ili zamijeniti novom. 

Uređaji za prisluškivanje na daljinu po narudžbi

U našoj stanardnoj ponudi ćete pronaći daljinske prisluškivače koji će zadovoljiti većinu. Međutim, ukoliko želite nešto drugačije, ne ustručavajte se kontaktirati i pripremit ćemo vam individualnu ponudu.

Na zahtjev vam možemo omogućiti daljinski prisluškivač koji je među najboljima na svijetu s dometom od preko 700 metara i životnim vijekom od preko 100 sati. 

Lasersko praćenje

Lasersko praćenje je najnapredniji oblik daljinskog praćenja. Laserskim praćenjem možete prisluškivati objekte udaljene do 2 km. Za razliku od klasičnog daljinskog praćenja, laserski nadzor omogućje slušanje kroz prozore ili zidove. Nažalost, u našoj ponudi još nećete pronaći laserski nadzor.

Daljinski prisluškivači i njihova uporaba

Uređaji za daljinsko prisluškivanje mogu izuzetno olakšati rad detektivima ili sigurnosnim snagama. Sve što je potrebno učiniti je pronaći odgovarajuće mjesto, usredotočiti se na cilj prisluškivanja i možete slušati razgovor na udaljenosti od stotine metara. Daljinski prisluškivači omogućit će vam uhvatiti osumljičenog na djelu.

Prisluškivanje na daljinu mogu koristiti i ljubitelji prirode, jer će im omogućiti da slušaju ptice i druge životinje iz daljine. Uz pomoć prisluškivača, lako možete pratiti životinje koje čovjek inače ne susreće.

Prodej odposlouchávacích zařízení

Prodejem odposlouchávacích zařízení se zabýváme již několik let, takže ať už sháníte jakékoliv odposlouchávacích zařízení, tak jste na správné adrese. Kromě odposlouchávacích zařízení na dálku, máme na prodej i další odposlechy.

Nisu pronađeni odgovarajući proizvodi.



Produkty

Kategorija proizvoda

Filtry

Nejoblíbenější

Kontakt

+420212248598 +420725359870
Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva