5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.hr       Dostava i plaćanje       Sve o kupovini       Blog        Novosti

3 jednostavna savjeta kako nadzirati dadilju

O ovoj temi smo već pisali. Špionážní kamery se mogu koristiti na bezbroj načina. Jedna od najčešćih razloga korištenja je otkrivanje nepristojnog ponašanja dadilje. Bilo je bezbroj slučajeva gdje su dadilje krale ili čak fizički zlostavljale dijete. 

Ako ne želite da se vama tako nešto dogodi, preporučujemo da nabavite sledovací kameru. Ovaj povoljan i neupadljiv pomoćnik (sada dolazi u obliku olovke, privjeska za ključeve ili zasebnog kabela) može vam pomoći u sprječavanju ozbiljnih problema. A s obzirom na niske cijene, od nekoliko stotina kuna, ovo je dobra investicija u sigurnost vaše obitelji. 

Imajte pod kontrolom što se događa u vašem domu

Moja kuća je moja tvrđava. Ovo pravilo bi trebalo uvijek važiti. Posebice kada su u pitanju važni čimbenici poput onih s kime ostavljate svoje dijete. 

Ponekad nas jako iznenade ljudi za koje smo misli da ih dobro poznajemo.  Što sve onda možemo očekivati od nepoznatih osoba?  A ne možemo se uvijek osloniti na baku ili rodbinu da nam čuvaju dijete, pa je to jedina opcija. 

Kako biti što sigurniji da će se daljina ponašati odgovorno i korektno?

3 savjeta za pronalazak prave dadilje

  1.  Ako se radi o potpuno novoj i nepoznatoj osobi, odaberite onu s dobrim preporukama specijaliziranih agencija.
  2. Provedite neko vrijeme s dadiljom i obavite razgovor o vašem djetetu.  Promatrajte kako se ponaša u vašoj prisutnosti i provjerite njezino iskustvo.
  3. Na odgovarajuće mjesto postavite monitorovací kamery.

Kako izgleda špionážní kamera?  

Može izgledati kao  tento obyčejný budík. Svrha skrytých kamer zasigurno nije da ih čovjek lako uoči.

Budući da su  kamerky često skrivene u svakodnevne predmete (budilica, radio) imaju i pametne mehanizme za uštedu energije.  Uglavnom rade u načinu rada za uštedu energije i počinju snimati kada otkriju pokret. 

Kamere optimalno pohranjuju snimku na uloženi medij za pohranu (SD karticu) ili je šalju izravno na odabrano mjesto. Primjer je ova  Wi-fi skrytá kamera, koja se kontinuirano puni.

Drugi prikladni proizvodi su primjerice ova Meteostanice s kamerou PV-TM10, koja s vlastitom baterijom može raditi više od 5 dana. Ako se u prostoriji koju želite nadzirati nalazi računalo ili notebook, tada možete spojiti mini kameru Esonic CAM-U7, na USB priključak pošto izgleda kao flash disc i diskretno nadzirati što se događa u vašem domu dok vas nema. 

Je li vam se svidio ovaj članak?
Sledovací kamery ochrání vaši provozovnu Sledovací kamery ochrání vaši provozovnu Jak se bránit proti odposlechu Jak se bránit proti odposlechu

Rasprava

Tema još nije komentirana.

Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u raspravi.

Najšira ponuda

Preko 5000 proizvoda

Izrada po narudžbi

Od dizajna do izvedbe

Diskretna dostava

Nema podataka o e-trgovini

Specijalista u tom području

Više od 10 godina iskustva